mandag 24. desember 2012

X-Men Limited Edition "Magneto"

Først bestilte jeg X-Men Limited Edition "Magneto". Så angret jeg meg, og bestilte X-Men Pro. Så fikk jeg greie på at det var mulighet for å få tak i LE, angret meg igjen, og bestilte en X-Men Limited Edition "Magneto"

Fredag 21. desember var dagen jeg hentet X-Men LE "Magneto" hos P4P i Sandefjord.
Denne maskinen er hentet via en distributør i Tyskland.

Det er en fantastisk følelse å pakke et helt nytt spill ut av esken sin. Jeg har gjort det tre ganger nå.
Må bare prøves :o)

Tre nye spill. Hentet i 2012. Fra venstre Transformers Limited Edition (TFLE), Tron: Legacy (TL) og det siste tilskuddet X-Men Limited Edition "Magneto" (XMLEM). Certificate of autheticity, signert av Gary Stern. 176/250 Limited Edition.

LED belysningen i dette spillet er helt fantastisk. Fargene endrer seg avhengig av hvilke modes du spiller. Ice Man rampen var jeg veldig nyskjerrig på. Man får sååå lyst til å treffe Ice Man når rampen er svinget over til venstre. Det gir spillet en dimensjon man ikke får oppleve i Pro versjonen.
Terningkast seks ;)

Det må jo selvfølgelig moddes litt. Her har jeg installert en Mantis protector for å beskytte treverket rundt Blackbird scoop.

X-Men flyer, signert av John Borg og Gary Stern

2 kommentarer:

 1. Gratulerer

  Jeg vurderte denne sterkt også , jeg er desverre for langt unna ennå , virkelig, eye candy ,magneto maskinen. Skulle gjerne hatt denne selv

  Hvordan er maskinen å spille på ?

  SvarSlett
 2. Ja. Den er virkelig flott å se på.

  Det er en ekte Borg maskin. Masse forskjellige skudd, og nesten alle er vanskelige. Det er et ganske intrikat regelsett på denne maskinen. Det kan se enkelt nok ut ved første øyekast. Men, det er såååå mange muligheter for å oppnå høye poengsummer. Stacke multiballs osv.

  Alt i alt. Det går mer og mer opp for meg at dette er et virkelig entusiastspill. Jeg er virkelig glad jeg fikk kloa i Magneto :)

  SvarSlett