lørdag 28. januar 2012

TFLE v1.4 programvareoppdatering

Har oppdatert programvare på Transformers i dag. Versjon 1.4 kom ut for et par dager siden. Så her ryker min grand champion score fra versjon 1.2.

tirsdag 24. januar 2012

Kjekt å ha


Tenkte bare jeg skulle dele med meg et par produkter som er kjekke å ha når man har flipper som hobby. Maskinene er tunge, så vi trenger noe som forenkler flyttejobben. Det er også mye gulvplass under flipperspill. Vi kan bruke den plassen smart, ved å lagre ting.

tirsdag 17. januar 2012

Transformers LE: QR koder

Her er alle QR kodene fra LE maskinene som fører til høyoppløslig konseptgrafikk på http://www.sternpinball-transformers.com
Alle bildene er direktelinker til Stern sine sider. Kun QR koden over, som jeg har laget selv er lagret her på bloggen.

søndag 15. januar 2012

Transformers LE oppstilling

Setter opp, slår på og spiller Transformers LE for første gang. Fredag den 13. januar 2012

lørdag 14. januar 2012

Utpakking av Transformers LE

Pakker Transformers LE ut av esken i garasjen før jeg triller det inn i stua

fredag 13. januar 2012

Transformers LE er endelig her

 Endelig er min Transformers LE ankommet. Her trygt plassert i garasjen mens jeg rydder plass og venter på hjelp til å få den inn i stua.

søndag 8. januar 2012

Shopping av Theatre of Magic, Del 2 (rengjøring, montering)

Fikk et tips fra Rune om at jeg kunnde bruke rødsprit for å fjerne limet etter mylar. Det funket fint. Dynket tørkepapir i rødsprit og lot det ligge litt på limet. Brukte så et "kredittkort" for å dytte vekk den myke guffa. Blei helt nydelig etter et par behandlinger.

lørdag 7. januar 2012

Shopping av Theatre of Magic, Del 1 (demontering/tilstand)

Onsdag morgen (samme dag som FT og STTNG ble solgt) klarte jeg å sikre meg et eksemplar av Theatre of Magic. Det er det første spillet jeg har kjøpt, hvor jeg ikke kan sette i gang å spille med en gang. Her må det kraftig renovering til. Det er ikke en strikk som kan brukes, alle pærer må byttes og generelt sett trenger hver eneste del en real skrubb. Så her er det bare å sette i gang å demontere.

onsdag 4. januar 2012

Da forsvant det to spill til Sverige

I dag ble to flotte spill hentet over til söta bror. Litt vemodig. Men, det må gjøres plass til andre titler.

søndag 1. januar 2012

Plastikkbeskyttelse og første modifikasjon

Da var det på tide å montere noe beskytelse for lett tilgjengelig plastikk. Slingshots og slot machine skal få beskyttelsen fra Pinbits montert i denne omgang. Også monterer jeg min aller første modifikasjon.