fredag 30. desember 2011

Pincab Protectors

 Jeg kjøpte med meg to sett klare Pincab Leg Protectors da jeg var i Canada før jul. Jeg kjøpte disse hovedsaklig fordi jeg ville ha ett sett klart når Transformers kommer. Jeg føler at en NIB maskin fortjener såpass. Scared Stiff har et ganske fint kabinett, så jeg fant ut at jeg skulle montere ett sett her også.

mandag 26. desember 2011

Grand Champion: Scared Stiff



Klarte å slå GC på Scared Stiff rett før middagstider på julaften :)

Maskiner som kan byttes ut (eller selges)


Jeg har planer om å bytte ut, eller selge tre maskiner. Det er Cirqus Voltaire, Fish Tales og Star Trek: The Next Generation. Til nød, kan jeg også bytte ut The Machine: Bride of Pinbot. Hvis du har tenkt å bytte ut maskiner selv, ikke nøl med å ta kontakt for en byttehandel. Jeg er villig til å bytte en mot fler, eller fler mot en avhengig av titler. Jeg er kun interessert i Bally/Williams nyere enn 1991, eller Stern maskiner uten karakterfoto på playfield/plastikk.


lørdag 24. desember 2011

torsdag 22. desember 2011

LED belysning og tur til Canada

Fem hvite LED i Indiana Jones backbox
Det er delte meninger om bruk av LED belysning i flipperspill. Jeg har egentlig ikke vært noe stor fan selv. Det var helt til jeg besøkte Jean Marc i Canada. Der fikk jeg se hvordan han har brukt LED belysning i spill jeg har selv. Spessielt imponert ble jeg da jeg så Cirqus Voltaire. Han hadde også brukt LED smakfullt i både Indiana Jones og Twilight Zone.

mandag 12. desember 2011

Forkortelser for Transformers


Det finnes databaser som inneholder forkortelser (abbrevations) for flipperspill. Et enkelt google søk på 'pinball abbrevations' gir deg kjapt et par alternativer for å søke. Det virker ikke som om databasene er felles. De har kanskje et felles utgangspunkt, men med individuelle forskjeller.
Ingen av sidene jeg var besøkt, har noen informasjon om Transformers. Og, jeg er spent på hvem som bestemmer hva forkortelsene skal være.

lørdag 3. desember 2011

The Addams Family Book Case og GC

Justerte litt på book case i dag. Den lå litt høyt i forhold til playfielden. Dette medførte at det hang seg opp en ball i ny og ned.